Geen producten (0)

Meest gestelde vragen

1. Korting goede doelen
Vertegenwoordigd u een goed doel en zou u graag onze kaartjes in willen zetten? 2. Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling binnen heb?

Wij streven ernaar de door uw bestelde producten binnen 1 tot 4 dagen te verzenden. Mocht er haast bij zijn kunt u dit aangeven bij uw bestelling (of even mailen) dan proberen wij hier rekening mee te houden. 

Doordat wij een deel van de tijd door Nederland reizen voor ons andere bedrijf Opleiding tot Nieuwetijdstherapeut zitten wij niet elke dag op kantoor waardoor het ons niet altijd lukt bestellingen elke dag te verzenden. Toch kunnen wij vaak indien nodig de kaartjes bijv. ook via het arbeidscentrum in Oosterhout waar de kaartjes gemaakt worden laten versturen.


 3. Kan ik een kaartje naar iemand anders laten sturen?


Ja dat kan zeker! Bij het bestellen kunt u een alternatief bezorgadres opgeven en tijdens het bestelproces kunt u bij "Opmerkingen" eventueel iets typen wat we er achterop kunnen schrijven voor de ontvanger. Gelieve bij kleine Mooi mens kaartjes wel rekening te houden met het formaat (visitekaartje). 


 

Facebook Pinterest