Geen producten (0)

Herroepingsrecht

Iedere koper heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden,  de bestelling te annuleren. Deze zichttermijn gaat in op het moment dat de order geleverd is. Binnen deze termijn mag het product bekeken en beoordeeld worden. 

Controleer direct na levering of het product correct en onbeschadigd geleverd is. Neem direct contact op via e-mail (info@mooimenswinkeltje.nl) of telefoon (+31) 06 – 2737 9606 wanneer dit niet het geval is. 

Gedurende deze termijn mag datgene met het product gedaan worden wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals dat ook in een fysieke winkel gebeurt. Daarbij kan het product uit de verpakking gehaald worden, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. De kosten voor de retourzending van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Let op: bij een deelretour krijg je de verzendkosten en eventuele transactiekosten niet vergoed. Voor de verzendtarieven van de retourzending kun je de website van jouw vervoerder (bijvoorbeeld PostNL of DHL) raadplegen.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@mooimenswinkeltje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Retourneren

Zo werkt het herroepingsrecht:

 • Binnen 14 dagenna ontvangst van jouw bestelling kun je het product of de producten aanmelden voor retour;
 • Je kunt de bestelling zonder opgave van reden retourneren*;
 • Aanmelden voor retour kan via het ‘Modelformulier herroepingsrecht’, via het formulier onderaan de paginaof via e-mail;
 • Na aanmelding heb je 14 dagende tijd om de bestelling te retourneren;
 • Mooi mens betaalt het totaalbedrag inclusief eventuele verzendkostenterug binnen 14 dagen na aanmelding, mits het product of de producten daadwerkelijk retour zijn.

Uiteraard stellen we een reden van retour wel op prijs, zodat we onze producten en/of dienstverlening kunnen verbeteren. Mocht je dus geen bezwaar hebben om een reden op te geven, dan is die reden zeer welkom!

 

Voorwaarden retourneren:

 • Het product moet binnen 14 kalenderdagenna aanmelding worden teruggestuurd;
 • Je kunt het product of de producten retourneren wanneer het artikel in de originele staaten - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele verpakking is.
 • Teruggaaf van het volledige aankoopbedrag, dus inclusief verzendkosten;
  Let op: hiervoor gelden enkel de kosten voor standaardverzending! Wanneer gekozen heeft voor een duurdere verzendmethode zal toch de kosten van standaardverzending vergoed worden
 • Verzendkosten van het retourneren liggen bij de koper.

 

Retouradres

Je bestelling retour zenden? Stuur het ingevulde ‘Modelformulier herroepingsrecht’ naar info@mooimenswinkeltje.nl.
Het is niet verplicht om het modelformulier te gebruiken. Je kunt ook een e-mail met alle ordergegevens sturen naar info@mooimenswinkeltje.nl. Of gebruik het formulier onderaan de pagina.

Retourzendingen kunnen (na bericht!) verzonden worden naar het volgende adres:

Mooi mens
t.a.v. Retouren
Croylaan 14D  
5735 PC Aarle-Rixtel

 

Terugbetaling

Nadat aanmelding van de retour betaalt Mooi mens alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen 14 dagen terug, mits het product of de producten daadwerkelijk retour zijn. 
Kosten voor retourzending zijn voor de koper.

 

Voorwaarden bij deelretour

Bij bestellingen boven € 20,00 is verzending binnen Nederland gratis (naar België is verzending gratis bij bestellingen boven € 40,00 en naar Duitsland is verzending gratis bij bestellingen boven € 60,00).
Stuur je een deel van je bestelling retour en is het totaalbedrag dan lager dan het drempelbedrag? Dan brengen we alsnog verzendkosten in rekening. Ook eventuele transactiekosten worden niet vergoed bij een deelretour.

Facebook Pinterest