Geen producten (0)

Verzendkosten
 

 Nederland € 1,50

Verzending: 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf € 20,00 incl. BTW

België € 7,50  

Verzending: 1-5 werkdagen
Gratis verzending naar België bij bestellingen vanaf € 30,00 incl. BTW

Duitsland € 2,50

Verzending: 1-5 werkdagen
Gratis verzending naar Duitsland bij bestellingen vanaf € 20,00 incl. BTW

 

Verzendkosten en levering
 

Wij streven ernaar binnen 1 tot 5 dagen uw bestelling te verzenden met behulp van PostNL. Over het algemeen wordt het binnen één dag bezorgd, een enkele keer 2 dagen. PostNL bezorgd niet op zondag en maandag. Dus mocht u op vrijdag of in het weekend bestellen kunt u uw bestelling pas dinsdag op zijn vroegst verwachten. 
 
Naast het verkopen van Mooi mens kaartjes en meer verzorgen wij de landelijke opleiding tot Nieuwetijdstherapeut (www.nieuwetijdstherapie.com). Hiervoor reizen wij veel naar diverse opleidingslocaties in Nederland (Aarle-Rixtel, Teuge, Rotterdam, Sleen en Peize). Hierdoor zijn wij niet elke dag in staat om bestellingen klaar te maken. 
 
Mocht er spoed vereist zijn bij uw bestelling gelieve dan een mailtje te sturen naar: info@mooimenswinkeltje.nl dan kijken wij of het arbeidscentrum waar de afwerking van de Mooi mens kaartjes plaats vind zorg kan dragen voor uw bestelling. Dit geld alleen voor Mooi mens kaartjes en Be You kaarten, niet voor andere producten die wij aanbieden. 
 
Bestellingen worden verstuurd in een bubbelenveloppe van gerecycled papier en plastic of graspapier of een brievenbusdoosje van recyclebaar karton. Wij streven ernaar zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. 
 
Alvast hartelijk dank voor uw aandacht en begrip. 
 
Mocht u nog vragen hebben neem gerust contact met ons op. 
 
Hartelijke groet, 
 
Trudi en Christiaan 

 
Facebook Pinterest